СПРАВЕДЛИВИЙ СУД

СПРАВЕДЛИВИЙ СУД

Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні.

Додати до обраного Відправити нам e-mail

Чат
ГОЛОВНА
суд
Що нового?
Фотографії
Файловий архів
Блог
Форум

Цікаві сайти

Відвідувачі

Календар

<
Травень 2012
>
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Підписка

E-mail: 

Топ коментаторів

sud СПРАВЕДЛИВИЙ СУД
Коментрі: 116
iryna-19 ірина
Коментрі: 1

Інші сайти

jesypenko Олег Лаврись
masani4ka
a-z7 Андрій Подорожній на Землі
gryva Анатолій ГРИВА
kvolodtr Володимир Крись

Коментовані запису

Повернутися на головнуСПРАВЕДЛИВИЙ СУД / Форум / КпАП / Порушення двомісячного строку розгляду адмінсправи у суді з вини судді  

Порушення двомісячного строку розгляду адмінсправи у суді з вини судді

Створити темуСтворити тему | До списку

ДодавТекст

Nata
Порушення двомісячного строку розгляду адмінсправи у суді з вини судді
1222 дні(в) тому 21.01.2009 03:34:59 Цитата('614175','88','6','1256')">Повідомити про спам

Суддею було порушено двомісячний строк розгляду справи, тобто, офіційно зареєструвавши матеріали адмінсправи 01 жовтням суддя їх направляє на додаткову перевірку до УДАІ, але насправді матеріали до УДАІ були направлені лише.... 16 жовтня (про що свідчить підпис працівника УДАІ, який прийняв матеріали на додаткову перевірку), що і сприяло порушенню строків розгляду адмінсправи. Чи варто в такому випадку звернутись з адміністративним позовом на дії судді до адміністративного суду? І якщо я висловлюю недовіру апеляційному суду свого міста(оскільки бажаю подати позов про перегляд адмінсправи), чи можу я звернутись до апеляційного суду іншого міста (наприклад до Києва)?

Коментар: 1 Переглядів: 406

sud Надіслати повідомлення
СПРАВЕДЛИВИЙ СУД
1222 дні(в) тому 21.01.2009 07:35:02 Цитата('614175','614175','6','1257')">Повідомити про спам

Поки що, справа про притягнення до адмінвідповідальності ведеться по КпАП.
Якщо є постанова судді, то можна подати апеляційну скаргу в апеляційний суд через місцевий протягом 10 днів. Буде розглядати суддя палати з кримінальних справ. Інакше неможливо ніяк.
Щодо незаконних дій чи бездіяльності судді можна подати позов в окружний адмінсуд в порядку КАСУ
Про порушення можна також писати заяви в прокуратуру

Ім'я Пароль
розширений... ( / Реєстрація )

Тема

В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги

Хто на сайті?

Анонімні: 5, Зареєстровані: 0 (?)
Скарга | Розміщено на MyLivePage | | Design by Drive | © Kolobok smiles, Aiwan